Πώς επιστρέφω τα προϊόντα που παρέλαβα;

Τελευταία ενημέρωση: 11/14/19

Για κανόνες και περιορισμούς για τις επιστροφές, ανατρέξτε στους όρους επιστροφής μας.

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα online εάν η αποστολή των προϊόντων έγινε μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση παράδοσης που δηλώσατε. Αν πληρώσατε και παραλάβατε τα προϊόντα σε ένα adidas κατάστημα, τότε πρέπει να τα επιστρέψετε στο adidas κατάστημα.

Online αγορά

Μπορείτε να επιστρέψετε την online παραγγελία σας εντός 30 ημερών (ή 14 ημέρες** για hype προϊόντα όπως τα Yeezy) από την ημερομηνία παραλαβής της χωρίς χρέωση και χωρίς να χρειαστεί να αιτιολογήσετε την ενέργειά σας. Αν έχετε παραλάβει προϊόντα μίας παραγγελίας με περισσότερα από ένα δέματα, η προθεσμία επιστροφής των 30 ημερών ξεκινά από την ημέρα παραλαβής του τελευταίου δέματος.

* Λάβε υπόψη ότι τα hype προϊόντα, όπως τα Yeezy, πρέπει να επιστραφούν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης. Όταν παραγγέλνεις hype προϊόντα σε ενημερώνουμε κατά τη διαδικασία της παραγγελίας ότι η περίοδος επιστροφής τους είναι 14 ημέρες.

Έχετε υπόψη σας ότι δε θα χρεωθείτε με τα έξοδα αποστολής για την παραγγελία που επιστρέφετε, αν επιστρέψετε την παραγγελία σας μέσω ELTA.


Επιστροφές με ELTA:

  1. Εκτυπώστε τη φόρμα επιστροφής και την ετικέτα επιστροφής μέσω του εργαλείου παρακολούθησης παραγγελιών, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό παραγγελίας.
  2. Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής με τον(τους) λόγο(ους) της επιστροφής σας, τοποθετήστε την μέσα στο δέμα και σφραγίστε το κουτί.
  3. Επισυνάψτε την ετικέτα επιστροφής στο δέμα πάνω από την αρχική ετικέτα.
  4. Σημειώστε τον αριθμό εντοπισμού που αναγράφεται στην ετικέτα επιστροφής.
  5. Παραδώστε το δέμα σας στο ELTA τοπικό σας ταχυδρομείο (tο ίδιο ισχύει και για αποστολές με UPS express).

Προϊόντα που αγοράστηκαν από κατάστημα λιανικής της adidas
Αν επιθυμείς να επιστρέψεις προίόν(τα) που αγόρασες από κατάστημα της adidas, είναι καλύτερα να επιστρέψεις ό,τι δεν θέλεις στο κατάστημα από το οποίο έγινε η αρχική αγορά. Παρακαλούμε να έχεις μαζί σου την απόδειξη αγοράς και να επιστρέψεις το προϊόν μέσα σε διάστημα 30 ημερών (ή 14 ημέρες για hype προϊόντα όπως τα Yeezy) από την ημερομηνία αγοράς του. Επισημαίνουμε ότι προς το παρόν δεν δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. 

Προϊόντα που αγοράστηκαν από κατάστημα το οποίο συνεργάζεται με την adidas
Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από ένα συνεργαζόμενο κατάστημα, επικοινωνήστε με το κατάστημα αυτό, καθώς θα έχει τη δική του πολιτική επιστροφών. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν αυτό σε κάποιο κατάστημα της adidas.

Ήταν το άρθρο βοηθητικό;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Συνδεθείτε ή χρησιμοποιήστε τον Εντοπισμό Επισκέπτη για να δείτε άμεσα πού βρίσκεται η παραγγελία σας, να ξεκινήσετε μία διαδικασία επιστροφής, να ακυρώσετε προϊόντα, και να ελέγξετε την κατάσταση επιστροφής χρημάτων.

Δεν έχουν απαντηθεί οι απορίες σου;

ΠΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δευ - Παρ | 8:00 Π.Μ. με 6 Μ.Μ.