Πώς επιστρέφω τα προϊόντα που παρέλαβα;

Τελευταία ενημέρωση: 12/10/20

Για κανόνες και περιορισμούς για τις επιστροφές, ανατρέξτε στους όρους επιστροφής μας.

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα online εάν η αποστολή των προϊόντων έγινε μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση παράδοσης που δηλώσατε. Αν πληρώσατε και παραλάβατε τα προϊόντα σε ένα adidas κατάστημα, τότε πρέπει να τα επιστρέψετε στο adidas κατάστημα.

Online αγορά

Μπορείτε να επιστρέψετε την online παραγγελία σας εντός 100 ημερών (ή 14 ημέρες** για hype προϊόντα όπως τα Yeezy) από την ημερομηνία παραλαβής της χωρίς χρέωση και χωρίς να χρειαστεί να αιτιολογήσετε την ενέργειά σας. Αν έχετε παραλάβει προϊόντα μίας παραγγελίας με περισσότερα από ένα δέματα, η προθεσμία επιστροφής των 100 ημερών ξεκινά από την ημέρα παραλαβής του τελευταίου δέματος.

Έχετε υπόψη σας ότι δε θα χρεωθείτε με τα έξοδα αποστολής για την παραγγελία που επιστρέφετε, αν επιστρέψετε την παραγγελία σας μέσω ELTA.


Επιστροφές με ELTA:

1. Πηγαίνετε στη διεύθυνση adidas.gr/returns, πείτε μας ποιο προϊόν (-ντα) θέλετε να επιστρέψετε και γιατί. Επιβεβαιώστε την επιστροφή σας. Θα λάβετε την ετικέτα επιστροφής σας με email.

2. Συσκευάστε τα προϊόντα σας, τυπώστε την ετικέτα επιστροφής και κολλήστε τη πάνω από την προηγούμενη. 

3. Παραδώστε το δέμα σας σε ένα σημείο παραλαβής κοντά σας:
ELTA τοπικό σας ταχυδρομείο  (το ίδιο ισχύει και για αποστολές με UPS express).

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών για τα face covers;
Αν η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί, ισχύει η κανονική πολιτική επιστροφών μας. Για περισσότερες πληροφορίες δες τα «Πολιτική επιστροφών » και «Πώς επιστρέφω τα προϊόντα που παρέλαβα ».

Αν η συσκευασία έχει ανοιχτεί, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή, αλλαγή ή επιστροφή χρηματών για αυτό το προϊόν, εκτός εάν υπάρχει κατασκευαστικό ελάττωμα.Προϊόντα που αγοράστηκαν από κατάστημα λιανικής της adidas
Αν επιθυμείς να επιστρέψεις προίόν(τα) που αγόρασες από κατάστημα της adidas, είναι καλύτερα να επιστρέψεις ό,τι δεν θέλεις στο κατάστημα από το οποίο έγινε η αρχική αγορά. Παρακαλούμε να έχεις μαζί σου την απόδειξη αγοράς και να επιστρέψεις το προϊόν μέσα σε διάστημα 100 ημερών (ή 14 ημέρες** για hype προϊόντα όπως τα Yeezy) από την ημερομηνία αγοράς του. Επισημαίνουμε ότι προς το παρόν δεν δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. 

Προϊόντα που αγοράστηκαν από κατάστημα το οποίο συνεργάζεται με την adidas
Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από ένα συνεργαζόμενο κατάστημα, επικοινωνήστε με το κατάστημα αυτό, καθώς θα έχει τη δική του πολιτική επιστροφών. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν αυτό σε κάποιο κατάστημα της adidas.

Ήταν το άρθρο βοηθητικό;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Συνδεθείτε ή χρησιμοποιήστε τον Εντοπισμό Επισκέπτη για να δείτε άμεσα πού βρίσκεται η παραγγελία σας, να ξεκινήσετε μία διαδικασία επιστροφής, να ακυρώσετε προϊόντα, και να ελέγξετε την κατάσταση επιστροφής χρημάτων.

Δεν έχουν απαντηθεί οι απορίες σου;

ΠΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δευ - Παρ | 8:00 Π.Μ. με 6 Μ.Μ.

Εξαιτίας του μεγάλου όγκου παραγγελιών, ίσως υπάρξει καθυστέρηση στην επεξεργασία της παράδοσής σας (αυτή τη στιγμή 6-8 ημέραες). Συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστούμε για την υπομονή σας.